Lid worden?

Er zijn meerdere mogelijkheden om aan te sluiten bij onze jeugdafdeling.

Proeflessen
Wil je kijken of schaken iets voor jou is? Je kunt twee keer vrijblijvend langskomen op onze clubavond in het Baken (van 18.30 uur tot 19.45 uur, Beneluxlaan 3 te Woerden). Meld je van tevoren even aan bij jeugdleider Sim Groenewegen: jeugdscwoerden@gmail.com.

Proeflidmaatschap
Als je na die 2 keer het schaken langer wilt uitproberen dan kun je een proeflidmaatschap aanvragen. Dit kost 25 euro voor zes extra lessen, waarbij een leuk werkboek (à 10 euro) is inbegrepen.

Vast lidmaatschap
Als je zeker weet dat je gewoon lid wilt worden, dan kost dit 120 euro per jaar. Eerdere betalingen voor een proeflidmaatschap worden hiermee verrekend. In je nog later in het seizoen pas lid wordt, dan betaal je een evenredig deel van de contributie ten opzichte van hoever het seizoen al is gevorderd.

Opzegging
Als je eenmaal lid bent van de vereniging, dan wordt je lidmaatschap ieder jaar automatisch met een jaar verlengt. Dit brengt voor de club kosten met zich mee qua administratie bij de schaakbond: vergeet je dus niet officieel af te melden als je volgend seizoen niet meer zou willen spelen.