De Rode Loper 2 – Woerden 3 2,5 – 5,5

Gisterenavond  gingen we Rodeloperwaarts om te laten zien wat we waard zijn.Eerst de namen invullen op een formulier waarop de tegenstanders niet te zien waren ( ach iedere club heeft zijn eigen mores). de resultaten:

bord 1 . Na een goede opening en volgens mij stevige partij waarin de tegenstander alle bedenktijd nodig had op één minuut na ging ik tenonder eervol, maar géén punt! Bord 2  Speelde Pia met verve maar dat ten lange leste niet voldoende , weer géén punt.Bord 3 werd door Jan Pronk bijna tot winst gebracht, bijna werd remise.Bord 4 speelde Frnas Janssen een sterke partij en een remise was terecht zijn deel.Bord 5 speelde Leo deze keer als een slimme vos en joeg de tegenstander door de tijd dus één punt.Bord 6 Arjen van den Berg trof een zeer sterke tegenstander en verloor.Bord 7 speelde Hans Ossebaar als vanouds remise werd zijn deel. Bord 8 speelde Gert Boelhouwer een goede partij maar hij redde het niet. Kortom  veel strijd, niet weggespeeld maar weer verloren !

Geef een reactie