Oud Zuylen 6 – Woerden 3 8 – 0

Met zo’n uitslag kun je kiezen uit 2 mogelijkheden:

1. doodzwijgen    en  2. een verslag maken   . Duidelijk is dat na een week doodzwijgen er toch maar het verhaal moet komen.  De bovenste tegen de onderste dus een nederlaag lag al in het verschiet. De wet van Murphy deed meer dan ook haar werk.

Als teamchef allereerst het foutieve speeladres gemeld. Vervolgens  kwamen we 20 minuten te laat aan waarbij G.O. op eigen gelegenheid naar het verkeerde adres was gegaan. Dus met 7 spelers aan de slag.

Hard strijdend  zag het er om 22.00 uur nog naar uit dat we onze eer ruimschoots zouden  redden. Maar bij alle stellingen viel het dubbeltje naar de andere kant.

Mijn partij ging dus ook verloren en ook hier zag ik een winstvoortzetting over het al kalende hoofd. Kortom  vreselijk  en mijn ekskuses aan mijn mede teamleden  voor mijn slechte bewegwijzering !

Jan Bulk

Geef een reactie