Cor de Leeuw werkt aan zijn herstel.

Als we een vaste speler zullen missen in het 1e team, dan is het Cor de Leeuw wel. Cor, lijdend aan het syndroom van Marfan, heeft het de afgelopen maanden voor de spreekwoordelijke kiezen gehad. 4x geopereerd (1e x een probleem met een 8 jaar geleden ingebrachte kunststof aorta; 2x geopereerd aan een hersenbloeding en daarna in het revalidatiecentrum gevallen en zijn heup gebroken). Cor staat nog een operatie te wachten. Een deel van zijn hersenpan dat was gelicht wordt weer teruggeplaatst. Het gaat dus relatief gesproken goed met hem. Hij is ook weer goed aanspreekbaar. Zoals een neuroloog laatst tegen mij zei: “Als je heel intelligent bent, dan kun je je wat IQ uitval permitteren”. Cor is onlangs weer opa geworden van een kleindochter genaamd Sophie en hij is apetrots. Cor ligt / zit / rolt in Maria-Oord in Vinkenveen. Gebouw 5 / 3e verdieping / kamer 22. Oftewel 5-3-22. E-mail: info@cordeleeuw.nl

Wck Vinkenburg (A4-tje september 2010)