Tijdens de match Zukertort 2 – Woerden 1

anne_marie

De kop is eraf, het seizoen begonnen, de eerste loodjes zijn gewogen. Zo ook ons eerste team, dat in de KNSB competitie op zaterdag 15 september aantrad tegen Zukertort uit Amstelveen. Ik kwam net te laat binnen om de start mee te maken, maar heb de eerste uren het spektakel goed kunnen volgen. Vooral bord 1 was een spektakelstukje, waar Sten het voorrecht had continu winstvarianten te mogen doorrekenen

in een heerlijk chaotisch ogende stelling. Uiteindelijk werd het team in zijn geheel te licht bevonden deze dag, ondanks een aantal nette remises aan de onderste borden. Aan de toeschouwers heeft het niet gelegen, er waren diverse Woerdenaren afgereisd om bij deze historische gebeurtenis aanwezig te zijn. De eindstand deze dag: 5,5 – 2,5