Massakamp 2013 : Bodegraven – Woerden 11 – 16

Vice voorzitter Jan Pool bewondert de zojuist ontvangen beker
“En wie kan die graveerkosten weer betalen?…”, vice voorzitter \ penningmeester Jan Pool bewondert de zojuist ontvangen beker

Met iets minder deelnemers dan vorig jaar, maar met veel enthousiasme trokken we gisterenavond naar Bodegraven. In 2012 waren we duidelijke de mindere en ook voor deze seance was de verwachting dat we zonder de wisselbeker weer Woerdenwaarts zouden gaan.

Het liep anders de strijd ging gelijk op en om 21.32 was de stand 3 – 3. Gelukkig werden aan de onderste borden nog enige punten behaald, want in 2012 waren dat nog nullen. Na verloop van tijd kwamen wij op een lichte voorsprong en gloorde de hoop op een beter resultaat dan in 2012. Tegen 23.00 uur stonden we 3 punten voor en deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven integendeel, met 11-16 mochten wij de wisselbeker om 24.00 uur mee naar huis nemen.

Dat ik de uitslag van de oudvoorzitters  Hans Dijk  –  Jan Bulk  0-1 apart vermeld is natuurlijk louter toeval.

Volgend jaar verdedigen wij de Beker  in Woerden op Dinsdag 30 december.               Genoteerd in Agenda 2014 !

Drukte1
De laatste borden kunnen altijd rekenen op veel aandacht. Op de voorgrond sleept Bart de Leeuw nog een punt binnen.
Drukte2
Aan bord 1 haalt Sten Goes de volle buit binnen tegen Joost Mellegers

 

Geef een reactie