Jubileumquiz

logo-75-jaar-webOp 12 september 2015 hebben we als Schaakclub Woerden ons 75-jarig jubileum gevierd. Als activiteit hebben we ’s middags een quiz gehouden waarbij de schaakkennis van de leden op de proef werd gesteld. De quiz bestond uit de volgende onderdelen:

De komende tijd zal ik deze vragen per onderdeel ook via deze website openbaar maken, zodat ook niet aanwezige leden en andere geïnteresseerden zich hiermee kunnen vermaken.

Als eerste onderdeel zijn nu de video-vragen en de “Immortals” beschikbaar. Voor alle schakers zijn dat leuke onderdelen, waarbij het vooral de moeite waard is om de desbetreffende partijen eens rustig na te spelen en je te verwonderen over de oneindige mogelijkheden die dit edele spel in zich heeft.

LogoVSBfonds kleur
Het jubileumjaar wordt gesponsord door VSB Fonds Woerden.

Geef een reactie