Woerden 4e in 2e team battle

Op het nippertje is Woerden 4e geworden in de tweede door de Groninger combinatie georganiseerde team battle. Aan kop maakte Apeldoorn de favorietenrol waar. Ook de tweede en derde plaats waren vast in handen van “Locatie Ongebonden Schaken” en de Groninger Combinatie.

Daaronder was het een heftige strijd om de plaatsen 4, 5 en 6. Uren lang werd er stuivertje gewisseld tussen SISSA, SG King en Schaakclub Woerden. Halverwege leek Woerden wat weg te zakken, maar in een eindsprint werd op het nippertje toch nog die 4e plaats gepakt

Net als vorige week wisten de titelhouders het niet 4 uur vol te houden. Onze top snelschakers, Sten, Jelle en Erik waren niet van de partij. Maar gelukkig hadden we nu onze vrienden uit Brasschaat die ons bij stonden. En hoe! FleddyVanHelgie voerde 4 uur lang de troepen aan met een mooie score van 75 punten. Ook Docker_in_the_mist droeg met zijn 5e plaats een belangrijk steentje bij.

Bas Jansen liet ook weer zien dat hij een prima snelschaker is. Net als Klaas Ouwens, Marcel van Oort en Jim Reed. Ikzelf, Rolinde en Martijn haalden nog net genoeg punten om in de uitslag een rol te kunnen spelen.

Al met al was het weer een loodzware, maar heerlijke snelschaak avond.