Woerden 6e in Team Battle

Ook tijdens de paasdagen werd er gewoon door geschaakt. Ondanks dat een aantal schakers nog eieren aan het zoeken was, was het deelnemersveld weer erg sterk. Apeldoorn had zijn sterkste spelers weer opgetrommeld, waaronder Erwin l’Ami, en won daarmee overtuigend. Nieuwkomer LSG gaf ook direct een visitekaartje af en werd tweede. Winnaar van de week ervoor, Stukkenjagers, werd derde.

Daaronder werd het een episch gevecht om de plaatsen 4 t/m 8. Continu werd er stuivertje gewisseld en lange tijd zag het er niet best uit voor Woerden. We stonden regelmatig 8ste, een degradatieplaats. Maar net als eerder bleef Woerden volhouden, onder aanvoering van FleddyVanHelgie, die onder het schaken door nog voldoende tijd zag om met een “komaan Woerden!” zijn teamgenoten aan te moedigen. Op het allerlaatste moment schoot Woerden naar de 6e plaats.

Komende woensdag wordt er een battle gehouden tussen 5 Duitse verenigingen en de 5 beste ploegen van dit toernooi. Omdat Apeldoorn zich heeft terug getrokken, vult Woerden, als 6e op de ranglijst, deze plaats in. Woensdag gaat Woerden internationaal!