Alsnog een prijsuitreiking

Het was op de avond van het snelschaken zelf al vooraf bekend, wegens drukte was zelfs de fles wijn voor de winnaar thuis achter gebleven. De club heeft een rijke historie aan het niet belonen\erkennen van kampioenen en winnaars van prijzen. Aan het eind van de avond werd zelfs luid geroepen om een beker.

De eerstvolgende speelavond werd getracht dit goed te maken. Marcel Schröer werd alsnog in het zonnetje gezet met de fles wijn. Daarnaast kreeg hij ook een beker. Twee zelfs, om zo de schade van niet ontvangen bekers een klein stukje in te lopen. Het ging in dit geval ook niet om een blikken geval met een naamplaatje erop, immers, die belanden na een tijdje op een stoffig plankje. Nee, Marcel ontving geluksbekers, nuttige (koffie)bekers waarbij we hem nog meer geluk hebben toegewenst.

Marcel Schröer ontvangt alsnog zijn prijzen.
Marcel Schröer ontvangt alsnog zijn prijzen.
Voor extra geluk
Voor extra geluk

Geef een reactie