Almkerk 1 – Woerden 3

Vol goede moed togen wij afgelopen dinsdag naar Almkerk. Als we zouden winnen dan was er een goede kans op handhaving in de 2e klasse. Inderdaad:  Als……..

Onze gebruikelijke opstelling leidde tot het helaas gebruikelijke resultaat. Opmerkelijk deze keer was niet alleen het heldhaftig verzet aan de laatste 4 borden, maar ook het feit dat de punten ( 2 = meervoud) deze keer aan de eerste 4 borden werden behaald.)

Aan bord  8 dolf Gert  B. na een forse strijd het onderspit. Invaller Wick deed wederom zijn uiterste best, maar dat bleek niet voldoende – 0 . Hans O, meestal goed voor tenminste een (half) punt moest ook de pijp aan maarten geven. Arjen vd B , dank voor de  lange autorit, werd ook afgetroefd. Leo de V. haalde bekwaam een remise , Pia van R, eveneens dank voor de lange autorit, behaalde na een zeer lange strijd, een fraai vol punt ! Jan P.zag zijn voorsprong verdampen tot niets. Jan B. tenslotte had een mooie remise + , maar ook dat gaf maar een halve punt. Kortom  Almkerk was in rating  sterker en  aldus geschiedde!

Geef een reactie