Woerden 1 wint ZWUF 2016

Dinsdag 10 en donderdag 12 mei werd het ZWUF toernooi gehouden. Dit jaar door Woerden zelf georganiseerd wegens ons 75-jarig jubileum. Het toernooi was weer wat drukker bezet dan vorig jaar. Het bleek ook een spannend toernooi. Continu werd de koppositie gedeeld of gewisseld. Na vijf ronden stonden Kijk Uit, Lekstroom 1 en Woerden 1 gelijk qua marchpunten en dus zou een spannende laatste volgen, waarbij de bordpunten wel eens de doorslag zouden kunnen geven. Even leek het erop dat Woerden 1 tegen Woerden 2 en Lekstroom 1 tegen Lekstroom 2 ingedeeld zou worden, maar daar stak de wedstrijdleider een stokje voor, met dank aan Woerden 2. Geen verplichte broedermoord dus.

Na deze spannende ronde bleek Woerden de meeste bordpunten te hebben verzameld, voor Kijk Uit en Lekstroom. Achteraf bleek dat juist Kasteel 1 de enige ploeg was die ons wist te verslaan. Al met al waren het twee gezellige avonden en zullen we de graveerkosten voor de wisselbeker weer met veel plezier op ons nemen.

Het overzicht van de uitslagen.