Echt weer voor BatensteinBuiten

Minstens 30 graden buiten, dus je zoekt naar alle mogelijke soorten van verkoeling. In Woerden kun je hiervoor onder andere terecht bij BatensteinBuiten. Deze spetter-, sport- en speelplaats is sinds 6 juli van dit jaar in gebruik. En bij de opening waren ook schakers!

BatensteinBord
Bij de officiële opening
BatensteinWallOfFame
De schaakclub op de Wall of Fame

Schaakclub Woerden heeft de schaakstukken gesponsord van het schaakbord dat ter plekke te vinden is. Jur van Weerden, Wim Veelenturf en Jan Bulk waren aanwezig bij de openingsplechtigheid en hebben de eerste partij gespeeld. We hopen dat er nog vele mooie partijen op dit veld gespeeld mogen worden, dus ga vooral eens een kijkje nemen, zelf, of met je (klein)kinderen! Toegang tot BatensteinBuiten is gratis.