Jan Werle jeugdtrainer bij Schaakclub Woerden

janwerleSoms lijkt alles in het universum samen te komen en samen te werken. Zo gebeurde het dat we als Schaakclub Woerden nieuwe plannen aan het smeden waren voor een jeugdafdeling. Daarnaast was grootmeester Jan Werle onlangs verhuisd naar Woerden en had hij plannen om zich te gaan storten op het schaaktrainerschap. Jan nam contact met ons op en natuurlijk waren wij zeer ge├»nteresseerd om met hem samen te werken. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat we Jan hebben kunnen strikken om volgend seizoen de vaste schaaktrainer te zijn voor de Woerdense schaakjeugd! We zijn zeer verheugd met deze samenwerking, waarmee we de jeugdafdeling naast de al aanwezige gecertificeerde leraren een ongelofelijke kwalitatieve boost kunnen geven. Zeg nu zelf: wie wil er nou geen les krijgen van een ├ęchte grootmeester? Een voormalig Europees kampioen nog wel! En tot slot, het zou natuurlijk kunnen zijn dat Jan een keertje niet kan. Dan zal zijn vriendin, dames-grootmeester Iozefina Paulet komen invallen. Een geweldige deal, toch?