Woerden promoveert naar de 1e klasse Team Battle

Zondag 20 december is Woerden met een knappe 2e plaats geplaatst voor de 1e klasse van de Team Battle die iedere week zo prachtig door de Groninger Combinatie wordt georganiseerd.

We hadden met elkaar afgesproken om er deze keer weer eens met zijn allen de schouders onder te zetten. Sten schoof aan en ook onze vrienden van Brasschaat, Nils en Mark waren weer van de partij.

Vanaf het begin speelde Woerden bij de eerste drie plaatsen mee. Er werd voortdurend stuivertje gewisseld, maar in het tweede uur nam Paard d4 afstand van de rest. Toen was het nog zaak het onberekenbare sc purmerend vernieuwing en DJZ Noorbeek, beide clubs met een IM in de gelederen, achter ons te laten. Om 10 uur trok Woerden aan het kortste eind.

Zoals gewoonlijk waren het de Berzerk beesten Sten en Nils die het team op sleeptouw namen. Nils moest alleen IM Pekowitz (wie zou dat zijn?) voor zich laten. Ook Rolinde was weer bijzonder goed op dreef en eindigde als derde van Team Woerden.

Zondag 27 december volgt de grote finale. Woerden speelt dan dus in de 1e klasse van 8 tot 10. De GC speelt van 8 tot 11, zodat de andere teams de apotheose van de finale live kunnen meekijken.