Volgende week schaken voor zilver

Er waren deze week 18 deelnemers en een barman die lekker aan het chessableen was. We hebben alleen nu wel een koploper die wel heel ver uit zicht is. Rolinde heeft namelijk 2,5 punt voorsprong, dus volgende week schaken we voor zilver.

8 puntenRolinde
5,5 puntenPolle en Jacco
5 puntenSten en Marcel
4,5 puntenOlivier en Wim
4 puntenBas V, Chris, Bas vA en Leo
3,5 puntenLeen en Timo
3 puntenAnnie, Willem, Aldo en Frans
2,5 puntenMark, Pia, Henk, Jan, Michel en Julius
1 puntIsaï

Volgende week zijn de laatste rondes. Als je niet aanwezig bent krijg je geen punten. Als je aankomende dinsdag nog wilt meedoen krijg je nog 3 punten. We beginnen weer om 8 uur, maar wees iets eerder want dat voorkomt stress van de wedstrijdleider.

Tot dinsdag!

Geef een reactie