Woerden in Frankrijk

Nee rustig maar, het plaatsje Woerden ligt niet in Frankrijk, we zijn niet geannexeerd door de opvolgers van Napoleon! We proberen het een beetje andersom: we hebben een aantal schakers vooruit gestuurt om te kijken of we die Fransen op schaakgebied wat ratingpunten afhandig kunnen maken.

Getriggered door een Facebook berichtje van Pia begon ik het web te doorzoeken. Al snel vond ik de website van de Schaakclub van Avoine waar op dit moment een toernooi wordt gespeeld. Zelfs uitslagen kunnen worden bekeken (hoewel het wat langer duurde om die te vinden). En, ze heeft het weer voor elkaar, Pia heeft haar eigen hoekje op de website te pakken! Leuk om de tekeningen internationaal terug te zien.

Het kost ook wat moeite om je door de foto’s heen te worstelen. Zie hier de resulaten:

Avoine-1
De woerdense clan bijna compleet

 

 

 

 

 

 

Avoine-2
Wim Veelenturf
Avoine-3
Pia van Rossum
Avoine-4
Marcel Schröer